Wandelen door de natuur in Mt. Kumgang

Beschrijving
Mount Kumgang betekend ‘Diamantenberg’ en ligt in een prachtig natuurgebied. Dit natuurgebied is ontwikkeld voor een groot uitwisselingsproject met Zuid-Korea en de gehele infrastructuur van dit gebied is aangelegd door hun. Zuid-Koreanen konden dit natuurgebied bezoeken en hier vinden ook de hartverscheurende familieherenigingen plaats. Door de huidige politieke situatie komen zij nu niet meer en is het gebied opengesteld voor andere nationaliteiten.

Je kunt een wandeling maken in dit prachtige natuurgebied waarbij je stroomopwaarts een riviertje volgt. Flinke zwerfkeien in het kristalheldere maar ijskoude water geven extra sfeer. Je loopt over een stenen pad en steekt zo nu en dan de rivier over. Kunstmatig aangelegde bruggen maken dit mogelijk. Met enige fantasie kun je de ‘schildpad’ ontdekken in de bergvormen. 

Na een flinke wandeling kom je aan bij een paviljoen waarvan je een prachtig uitzicht hebt op de Kuryong waterval. Deze waterval is echt een bezoek waard. Gelegen in een landschappelijk aantrekkelijk gebied stort het water naar beneden. 

Tussen november en maart is het niet mogelijk om Mount Kumgang te bezoeken.

Hoogtepunten

  • Mount Kumgang

Kaart aan het laden

Programma

Dag 1: Mount Kumgang Kumgangsan Hotel
Dag 2: Mount Kumgang Kumgangsan Hotel

Programma

Dag {{$index + 1}}: {{day.Location.Name}} {{day.Hotel.Name}} {{excursion.Name}}
Dag {{offerModule.Travelmodule.DayToDay.length + 1}}: {{lastLocation}} {{excursion.Name}}